搜索
总共850条微博

动态微博

【抒琴为你】Help Me Make It Through The Night

2万

36万

楼主

白色情人节快乐!

Take the ribbon from my hair
Shake it loose and let it fall
Layin' soft against your skin
Like the shadow on the wall
Come and lay down by my side
Till the early mornin' light
All I'm takin' is your time
Help me make it through the night
I don't care what's right or wrong
I won't try to understand
Let the devil take tomorrow
Lord, tonight I need a friend
Yesterday is dead and gone
And tomorrow's out of sight
It's sad to be alone
Help me make it through the night

Love from xixi...

本贴由[xixi...]最后编辑于:2013-7-27 23:23:46  

2万

36万

沙发

只能用ie浏览器看。。。

只能用ie浏览器看。。。

5万

板凳

偶用firefox听到了。。。

但是看不到。

2万

36万

地板

谢谢 知道了

谢谢 知道了

回复:【抒琴为你】Help Me Make It Through The Night

听不着啊。。。

2万

36万

Haven't seen you for ages~~~[:P]

how are you all these years?

回复:Haven't seen you for ages~~~[:P]

是啊,好像最后一次来顶顶是09年吧,一晃四年了。
俺俗人一个,没什么远大理想和追求,只要逍遥自在即可。。。
顶顶好久打不开上不了,所以。。。。。
前两天找个歌,想到顶顶了,这不回来瞅瞅。
希望可以待久点。。
您一向可好。。。

2万

36万

回复:回复:Haven't seen you for ages~~~[:P]

没想到时间过的这么快! 想起了我们认识的燕子 都不知道怎样了?
我一切都好! 希望以前的那些不见了的朋友都顺利安康!
不管大家在这个世界的哪个角落,都快乐自在的活着 就好!

回复:回复:回复:Haven't seen you for ages~~~[:P]

哈哈,俺一向是乐观的,只要喜欢音乐的,会有一天,在一种美妙的节奏下相遇的。。。。
顶顶的发不了贴,本来想放几首歌的,放不了,先搁下,过几天吧。。
枯井给您请安了。。。。

2万

36万

[>:D<][@};-][>:D<]

24小时热帖
    一周热门
    原创摄影
      美食美文